Μοναδικά Χρώματα τοίχου για διαχρονική διακόσμηση.

Κάθε χρόνο βγαίνουν οι αποχρώσεις που θα κυριαρχήσουν στη μόδα και στη διακόσμηση. Φέτος οι πιο δημοφιλείς αποχρώσεις είναι 10 και σας τις παρουσιάζουμε για να ξέρετε που θα πρέπει να ποντάρετε τα χρήματα σας και ποια διακοσμητικά να ψάξετε στην αποθήκη σας!

Είναι πολύ στη μόδα αυτή η γκρι απόχρωση των αποξηραμένων βοτάνων που τείνει να πάει προς το πράσινο αλλά κατά γενική ομολογία παραμένει γκρι. Από την άλλη μεριά το πολύ απαλό γκρι είναι σταθερή αξία. Τέλος, η γκρι-μπλε απόχρωση που παίρνει ο ουρανός όταν συννεφιάζει και είναι έτοιμος για καταιγίδα. Φέτος αυτές οι τρεις αποχρώσεις θα είναι πολύ must στον χώρο της διακόσμησης.

Εμείς θα σας προτείναμε να επιλέξετε αυτές τις 3 αποχρώσεις για το υπνοδωμάτιο.

 

Γκρι

Πρόκειται για μια απόχρωση του μπεζ αρκετά έντονη και δυναμική. Σε γενικές γραμμές το μπεζ θα είναι φέτος ένα από τα χρώματα της σεζόν μαζί με το γκρι αλλά και ο υπέροχος συνδυασμός τους, αυτή η νέα απόχρωση του γκρεζ που τόσο έχουμε ήδη αγαπήσει.

Μπεζ

Ήταν πέρυσι το απόλυτο χρώμα του φθινοπώρου. Φέτος συνεχίζει να είναι πολύ αγαπητό και θα μας άρεσε να το δούμε κυρίως σε πινελιές μέσα στο σπίτι και διακοσμητικά αντικείμενα. Αυτό το χρώμα ταιριάζει πολύ σε μαξιλάρια, χαλιά και πολυθρόνες.

Μπορντό

Στο μπλε θα κυριαρχήσουν 2 αποχρώσεις. Το πρώτο είναι ένα βαθύ γαλάζιο και το δεύτερο ένα δυναμικό πετρόλ. Αυτές οι αποχρώσεις δείχνουν φανταστικά σε υπνοδωμάτια, παιδικά δωμάτια αλλά και μπάνια.

Μπλε

Αυτή είναι μια γλυκιά απόχρωση του πορτοκαλί. Μπορεί να συνδυαστεί με γαλάζιο για ένα παιδικό δωμάτιο που το μοιράζονται αγόρι και κορίτσι. Επίσης, αν χρησιμοποιηθεί σε διακοσμητικά αντικείμενα και μαξιλαράκια θα «ζεστάνει» πολύ το σαλόνι σας ειδικά αν είναι σε γήινες αποχρώσεις.

Ροδακινί

Στη μοβ διακόσμηση κυριαρχούν 2 αποχρώσεις. Η πρώτη είναι μια απαλή μοβ-ροζ απόχρωση και η δεύτερη μια γνήσια μοβ απόχρωση που θα έδειχνε φανταστική στην κρεβατοκάμαρά σας. Το μοβ φέτος συνδυάζεται φανταστικά με το γκρι και μαζί δημιουργούν την τέλεια ατμόσφαιρα.

Μοβ

Αυτές είναι οι βασικές αποχρώσεις που κυριαρχούν αυτή τη σεζόν. Επιλέξτε ποιες σας ταιριάζουν καλύτερα και ποιες θα μπορούσατε να υιοθετήσετε με βάση τη διακόσμηση που ήδη έχετε. Μπορείτε να τις συνδυάσετε μεταξύ τους δημιουργώντας ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.