Η Εταιρεία

Είμαστε Ελληνική, οικογενειακή επιχείρηση, μας διακρίνει η θέληση να προσφέρουμε ποιότητα σε προσιτή τιμή,

αλλά και να έχουμε ειλικρινή σχέση με τους πελάτες μας.

Η εταιρία μας

Η εταιρεία Stathopoulos ιδρύθηκε το 1985 από τον κ. Χρήστο Σταθόπουλο. Από τότε δεν σταμάτησε ποτέ να αναπτύσσεται και να οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα των υλικών επιπλοποιίας.

Το 1999 η εταιρείαξεκίνησε τις εισαγωγές της από Ιταλία, Ισπανία, και Γερμανία με αποτέλεσμα να μπει και στο χώρο της χονδρικής. Το 2003 σε νέες πλέον εγκαταστάσεις τριών ορόφων (600m2)συγκεντρώνεται όλο το μεράκι και η όρεξη των νέων ανθρώπων που των περιβάλουν και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Βασισμένη στην πολυετή εμπειρία που διαθέτει η εταιρεία μας, παρέχει μια ευρύτερη και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για την ανακαίνιση και εξοπλισμό εσωτερικών χώρων. Η διευρυμένη γκάμα προϊόντων της εταιρίας Stathopoulos , συνδυάζει την υψηλή ποιότητα με την κατάλληλη γνώση του προσωπικού ώστε να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη.

 

h-etairia-mas-1
h-etairia-mas-2

Συνεχής εξέλιξη

Σήμερα η εταιρεία μας συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ελλάδας και του εξωτερικού που κατασκευάζουν προϊόντα (πόμολα, κουρτινόξυλα , αξεσουάρ κουζίνας, χρώματα, εργαλεία) υψηλής ποιότητας διαθέτοντάς τα σε επαγγελματίες του χώρου του επίπλου, εργολάβους, καταστήματα του κλάδου μας, κατασκευαστές, εσωτερικούς διακοσμητές καθώς και σε πελάτες.