Μετακόμιση σε νέο σπίτι..? Δοκιμάστε οικονομικούς τρόπους διακόσμησης.

Πόσοι από εμάς έχουμε μετακομίσει σε ένα καινούριο σπίτι και θέλουμε να προσθέσουμε την προσωπική μας πινελιά και γούστο στο χώρο? Η απάντηση είναι πολλοί, μερικές οικονομικές λύσεις που θα μπορούσε να κάνει κάποιος με λίγα και μόνο χρήματα είναι να ξεκινήσει με μικρές διακοσμητικές αλλαγές που θα δώσουν στο χώρο μια αίσθηση ανανέωσης, ξεκινώντας από τα πόμολα στις πόρτες, συχνά μετακομίζοντας σε ένα νέο χώρο η διαρκής συχνότητα χρήσης τους κάνει τα πόμολα ανάλογα βέβαια με το υλικό τους να ξεθωριάζουν ή ακόμα και να έχουν υποστεί κάποια μικρό ζημιά που ο προηγούμενος ένοικος δεν είχε επιδιορθώσει, και έτσι να κάνει τον νέο μας χώρο να μοιάζει πολύ χρησιμοποιημένος, προσθέστε λοιπόν στο πρόγραμμά σας πρώτο στην λίστα την αλλαγή των πόμολων πόρτας.

Ξεκινήστε αναζητώντας στο διαδίκτυο για οικονομικά και συγχρόνως ποιοτικά πόμολα πόρτας η αναζήτηση σας αυτή θα δείτε πως θα έχει ως αποτέλεσμα να βρεθείτε ανάμεσα σε μια πληθώρα ποικιλία επιλογών για πόμολα πόρτας εκπληρώνοντας έτσι και τις επιθυμίες και των πιο απαιτητικών. Θα βρεθείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πόμολα πόρτας με αναρίθμητα σχέδια όπως πόμολα πόμολα πόρτας με ροζέτα, πόμολα πόρτας ρουστίκ ακόμα και πόμολα πόρτας με εμφυτευμένα swarovski που θα προσθέσουν στο χώρο ένα πολύ προχωρημένο design.

Η επιλογή είναι δική σας ανάλογα ποια διακοσμητική γραμμή θέλετε να ακολουθήσετε είτε μοντέρνα είτε κλασσική το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό. Τα υλικά κατασκευής τους στην σύγχρονη εποχή που ζούμε έχουν εξελιχθεί τόσο όσο που να προσφέρουν στο αγοραστικό κοινό μακροζωία κατά την χρήση τους ώστε να μην χαλάνε όσο συχνή και να είναι αυτή. Το inox το αλουμίνιο και πολλά άλλα θα σας προσφέρουν αυτό που αναζητάτε, δηλαδή την εμπιστοσύνη στην επιλογής σας.

Αφού επιλέξετε αυτά που επιθυμείτε προτιμήστε να πάρετε ένα τηλέφωνο στο κατάστημα που τα βρήκατε έτσι ώστε να σας δώσουν τις σωστές συμβουλές για την τοποθέτηση τους που θα σας φανούν πολύ χρήσιμες και θα σας λύσουν τα χέρια γνωρίζοντας έτσι τι πρέπει να κάνετε ακριβώς, οι συμβουλές των επαγγελματιών ειδικών θα σας δείξουν ακόμα και τον δρόμο για το τι ακριβώς θα ταιριάξει στον χώρο σας ανάλογα τα έπιπλα και τα χρώματα στους τοίχους. Για αυτό λοιπόν μην ντραπείτε να ρωτήσετε, να έχετε στο νου σας πώς είναι υποχρέωση του καθενός σωστού επαγγελματία να βοηθάει και να δίνει τις σωστές οδηγίες και συμβουλές.

Όταν τελειώσετε με τα πόμολα πόρτας και θέλετε να συνεχίσετε να δίνετε την προσωπική σας σφραγίδα και στο υπόλοιπο σπίτι μπορείτε να αλλάξετε και τα πόμολα επίπλων στο δωμάτιο σας όπως στις ντουλάπες και τα συρτάρια, μπορείτε ακόμα να αλλάξετε και τα πόμολα στο παιδικό δωμάτιο του μικρού σας για να δώσετε μια πιο ευχάριστη νότα στο χώρο του καθώς οι επιλογές πόμολων για το παιδικό δωμάτιο είναι πολλές, από σχέδια με λουλουδάκια σε απίστευτες χρωματικές αποχρώσεις μέχρι και διάσημες παιδικές καρικατούρες κινούμενων σχεδίων όπως ο Μίκυ Μάους.

Τέλος αν είστε άνθρωπος της λεπτομέρειας και ξέρετε το γνωστό ρητό πως η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά μπορείτε να κάνετε μια τελευταία αισθητική αλλαγή στην κεντρική πόρτα του σπιτιού σας αλλάζοντας το μπούλ της πόρτας, οι επιλογές και εδώ είναι αναρίθμητες τα σχέδια και τα χρώματα είναι πολλά, επιλέξτε ανάμεσα σε στρογγυλά μπούλ με γεωμετρικές εναλλαγές μέχρι τετράγωνα και ασύμμετρα. Τα χρώματα μοναδικά από inox αποχρώσεις