Νέο Ψυχρό Χρώμα Caparol mphibolin για εξωτερικές επιφάνειες

Προϊόν νανοτεχνολογίας με υψηλό βαθμό ανάκλασης φωτός. O συντελεστής ανακλαστικότητας ηλιακής ακτινοβολίας του προϊόντος Amphibolin ανέρχεται σε 0.81-0.92 υπερκαλύπτοντας τις απαιτήσεις των προδιαγραφών ψυχρών χρωμάτων. Πιστοποιημένο από το Γερμανικό Ινστιτούτο Fraunhofer.

Τα ειδικά πιγμέντα που περιέχει ανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία (solar reflectance) και ακτινοβολούν την προσπίπτουσα θερμότητα (emmitance) με αποτέλεσμα η επιφάνεια να παραμένει δροσερή. Αντίθετα, στην περίπτωση των συμβατικών χρωμάτων η ηλιακή ακτινοβολία απορροφάται από την τοιχοποιία αυξάνοντας τη θερμοκρασία του εσωτερικού του κτιρίου, με συνέπεια να απαιτείται μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας για δροσισμό.

Επιπλέον, το Αmphibolin ως ακρυλικό χρώμα νέας γενιάς χαρακτηρίζεται από εξαιρετική πρόσφυση σχεδόν σε όλα τα υποστρώματα, όπως τοιχοποιία, γαλβανιζέ επιφάνειες, σκληρό PVC, ξυλεία. Προστατεύει τον σιδηροπολισμό από το διοξείδιο του άνθρακα και παρέχει μεγάλη προστασία από τους ατμοσφαιρικούς ρύπους και τη βροχή.

Διατίθεται σε αμέτρητες αποχρώσεις μέσω του συστήματος χρωματισμού ColorExpress.