Ψηφιακές Εκτυπώσεις σε Ταπετσαρίες και Ρόλλερ Σκίασης.

Οι Ταπετσαρίες τοίχου αποτελούν μια μοντέρνα και οικονομική λύση για την διακόσμηση του σπιτιού, του γραφείου ή και του επαγγελματικού σας χώρου.

Υπάρχουν πολλά είδη ταπετσαρίας ανάλογα με το υλικό κατασκευής όπως χάρτινες, βινυλικές, υφασμάτινες, από φυσικά υλικά και μεταλλικές καθώς και ανεξάντλητη ποικιλία σχεδίων που κάνουν την επιλογή σας πολύ δύσκολη.

Στο Homepraktika.gr κάνουμε την επιλογή σας ακόμα πιο δύσκολη!Σας δίνουμε την δυνατότητα μέσα από την ψηφιακή εκτύπωση, να δημιουργήσετε τη δική σας ταπετσαρία, με σχέδιο φωτογραφία δικής σας επιλογής.

Η ψηφιακή εκτύπωση ταπετσαρίας, διαθέτει φωτογραφική ποιότητα και πραγματοποιείται σε μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας το οποίο εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή των χρωμάτων εφ΄όρου ζωής.

Επίσης, δεν υπάρχει περιορισμός στην διάσταση και την ποσότητα  που επιθυμούμε.

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε μέσα από την αμέτρητη ποικιλία σχεδίων στην παρακάτω ιστοσελίδα :

 

http://www.shutterstock.com/

Όσων αφορά τα Ρόλλερ σκίασης, αποτελούν την πιο αποτελεσματική και ταυτόχρονα καλαίσθητη επιλογή για την σκίαση του παράθυρου ή της μπαλκονόπορτας σας.

Στο Homepraktika.gr σας δίνουμε την δυνατότητα εκτός από την μεγάλη μας ποικιλία σε σχέδια, χρώματα και ποιότητες υφάσματος (ολικής-μερικής συσκότησης), να εκτυπώσετε σχέδιο ή φωτογραφία της δικής σας επιλογής ή ακόμα και το λογότυπο της επιχείρησής σας πάνω στο ρόλλερ σκίασης.